Bangers & mash is een typisch Brits “pub-food”. Troostvoer ook. Ik maakte…
Ingrediënt: knoflook
Caponata
Jaren geleden volgde ik, samen met mijn moeder, eens een kookworkshop met…
Vitello tonnato
Dit is een typisch gerecht uit Piemonte, in het noorden van Italië.…
Ragù alla Bolognese
Het is een stokpaardje, en je krijgt er me mee op de…
Gevulde kipfilet
Vóór we paleo gingen eten maakte ik wel eens kipfilets gevuld met…
Hongaarse rundsstoofpot
Deze rundsstoofpot is losjes geïnspireerd op Pörkölt, een hongaarse stoofschotel die van…
Gevulde paprika’s
Gevulde paprika’s is altijd een succes hier in huis, beide zonen lusten…
Geroosterd buikspek
Buikspek, wat is dat toch ongelooflijk lekker! En dan vooral geroosterd, als…
Courgette met basilicum en pijnboompitjes
Voor mijn mannen maakte ik deze week pasta met pesto en gebakken…
Lamsschouder die smelt in de mond
Onlangs kocht ik een (ontbeende) lamsschouder bij Van Hei tot polder. De…
Bouillabaisse avec sa rouille
Bijna 5 jaar geleden vierde ik mijn verjaardag met manlief in Marseille.…
Spaghetti al tonno
Dit gerecht is helemaal niet paleo, maar oh zo lekker en klaar…