Ik wou al een tijdje focaccia maken, maar dat kwam er maar…
Keuken: Zuiders
Caponata
Jaren geleden volgde ik, samen met mijn moeder, eens een kookworkshop met…
Vitello tonnato
Dit is een typisch gerecht uit Piemonte, in het noorden van Italië.…
Ragù alla Bolognese
Het is een stokpaardje, en je krijgt er me mee op de…
Gevulde paprika’s
Gevulde paprika’s is altijd een succes hier in huis, beide zonen lusten…
Aubergine pizza bites
Zaterdag was ik helemaal in de wolken, want ik vond glutenvrij pizzadeeg…
Courgette met basilicum en pijnboompitjes
Voor mijn mannen maakte ik deze week pasta met pesto en gebakken…
Lamsschouder die smelt in de mond
Onlangs kocht ik een (ontbeende) lamsschouder bij Van Hei tot polder. De…
Bouillabaisse avec sa rouille
Bijna 5 jaar geleden vierde ik mijn verjaardag met manlief in Marseille.…
Paleo ‘couscous’
Vroeger, voor ik glutenvrij ging eten, maakte ik wel eens een couscous…
Coniglio con patate al forno
Gisteren had ik een dineetje, maar geen zin om in de keuken…
Pittige pompoensoep
Dit is zowat de allerlekkerste pompoensoep die ik ooit gemaakt heb, en…