Boerenkool pannetje met eieren

Een lekker gerecht om als ontbijt of lunch te eten. Ik deelde het met mijn man deze middag. Extra snel klaar als je een zak voorgesneden boerenkool koopt!

Boerenkool pannetje

Volgen en delen
Boerenkool pannetje met eieren
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Boerenkool pannetje met eieren
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 5 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Smelt de ghee in een gietijzeren pan. Voeg de chorizo toe bak op middelhoog vuur.
  2. Voeg de boerenkool toe, zet het vuur iets lager en roer door.
  3. Voeg de passata toe en breng op smaak met peper, zout en piment of chilipeper naar smaak. Voeg net genoeg bouillon toe opdat de groenten niet aan de bodem van de pan blijven kleven. Roer door elkaar, zet een deksel op de pan en laat 15 minuten op zacht vuur sudderen.
  4. Haal het deksel van de pan, roer de groenten nog eens goed door elkaar. Maak 6 "putjes" in de groenten, breek in elk putje 1 ei. Laat de eieren garen. Breng op smaak met peper en zout.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *