42DHC: Day 36 – 37

42DHC: Day 36 – 37

This week the kids have holiday, and I’m home too. Unfortunately DH is in Ireland the whole week 🙁 . But we’ll make the best of this week off anyway 🙂 .

Yesterday DH was home until the cab came to pick him up to go to the airport in the afternoon. Breakfast was a leftover waffle with quark cheese and a banana. For lunch I made the spicy savoy cabbage with oven-roasted salmon. Dinner was some leftover beef heart stew and chocolate fondue with fresh fruit (pineapple, orange, banana) as dessert. I also had a teaspoon of almond butter.

Today I started with a blood orange in Greek yogurt. Lunch was a salad with a little bit of raw ham and a 2 dates with some french cheese and smoked almonds. For dinner I made a large kettle of minestrone soup, with the bone broth I made yesterday, and chicken thighs after that.

Het is krokusvakantie dus de kinderen hebben deze week geen school, en ik heb zelf ook verlof. Helaas zit manlief de hele week in Ierland 🙁 . Maar we maken er toch het beste van 🙂 .

Gisteren was manlief thuis tot de taxi hem na de middag naar de luchthaven bracht.  Als ontbijt had ik een laatste wafel met volle kwark en banaan. Als lunch maakte ik de pittige savooiekool met geroosterde zalm. Als avondeten at ik wat rundshartstoofpot en als dessert aten we chocolade fondue met vers fruit (verse ananas, sinaasappel en banaan). Ik at ook nog een theelepel amandelboter.

Vandaag begon ik de dag met een potje volvette Griekse yoghurt en een banaan. Lunch was een slaatje met een beetje rauwe ham en 2 dadels met franse kaas en gerookte amandelen. Voor het avondeten maakte ik een grote soepketel minestrone, met gisteren getrokken beenderbouillon, en daarna kippendijen.

0 reacties op “42DHC: Day 36 – 37Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.