>Business as usual?

>Business as usual?

>Er is in de voorbije weken veel gebeurd, gepraat, nagedacht en wakker gelegen.  Maar nog steeds niet geblogd 😉 .  Bij deze dus.
Wat is er gaande, vraag je je af?  Wel, een flinke 2 weken geleden is het project goedgekeurd (van Liefste zijn werk) dat ons wel eens aan een heel groot avontuur kan doen beginnen.  Een verhuis naar de US is een misschien-tot-waarschijnlijk geworden.  Gespannen heb ik 2 weken gewacht en ondertussen aan het idee gewend, van-paniek-naar-aanvaarding-naar-plannen gegaan.  Me al verdiept in het amerikaanse schoolsysteem e.a.  Gewacht dus, tot manlief een gesprek had met HR.  Ik dacht dus deze week knopen door te hakken.  Mis Poes!  HR gaat nu een financiële simulatie maken en op basis daarvan kunnen we een beslissing nemen: stay-or-go.  OK, we wachten dus nog een beetje langer?  Ja, 2 MAANDEN ASTEMBLIEFT!!!  Ik heb er spontaan een slapeloze nacht aan over gehouden (dat is me de laatste weken nog meer overkomen…).
Het werd teveel voor mijn zenuwen, maar gisteren ben ik tot rust en inzicht gekomen.  OK, 2 maanden zullen voorbij zijn voor ik het weet, als ik terug keer naar “business as usual”.  Dus gaan we verder met het dagdagelijkse leven, maar zonder plannen maken op lange termijn.  Carpe Diem.  Punt.  Of nee, toch niet, eerder Puntkomma;

0 reacties op “>Business as usual?Voeg die van jou toe →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.