No-peanut butter cups

No-peanut butter cups

A quick and easy sweet treat.

  • 200 gr good quality chocolate (80% cocoa solids)
  • 50 gr + 1 tbsp butter, softened
  • 200 gr cashew butter (unsweetened)
  • 50 gr coconut sugar

Melt the chocolate with 1 tbsp butter in a double boiler. Pour about 1 teaspoon of chocolate in bonbon paper cups. With a brush make sure to cover the sides of the paper cups as well as the bottom. Put the cups in the refrigerator until they are solid.

Mix the cashew butter with the butter and coconut sugar. Put about 1 teaspoon in each chocolate cup. Put them back in the refrigerator.

Melt the remaining chocolate again and cover the filled cups. Put them in the refrigerator and wait about 1 hour.

Keep the cups in the refrigerator until you are ready to consume them.

Een lekker snoepje, eenvoudig te maken.

  • 200 gr chocolade van goede kwaliteit (80% cacaogehalte)
  • 50 gr + 1 eetlepel zachte boter
  • 200 gr cashewpasta (ongezoet)
  • 50 gr kokosbloesemsuiker

Smelt de chocolade met 1 eetlepel boter au bain marie. Verdeel de helft van deze chocolade over papieren bonbon cupjes, ongeveer 1 theelepel per cupje. Zorg er met een borstel voor dat de chocolade zowel over de bodem als de zijkanten van de cupjes verdeeld is. Zet de cupjes in de koelkast tot ze stevig zijn.

Meng de cashewpasta met de boter en de kokosbloesemsuiker. Doe ongeveer 1 theelepel van deze pasta in elk chocolade cupje. Zet terug in de koelkast tot de vulling opgesteven is.

Smelt de rest van de chocolade terug en verdeel over de cupjes, zodat de vulling volledig afgedekt is. Zet de bonbons terug in de koelkast, tot de chocolade opgesteven is.

Bewaar deze bonbons in de koelkast.

0 reacties op “No-peanut butter cupsVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.