Banaan-snickermuffins
Porties Prep Tijd
12Muffins 5Minuten
Kook Tijd
25Minuten
Porties Prep Tijd
12Muffins 5Minuten
Kook Tijd
25Minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Zet 12 siliconen muffinvormpjes op een bakplaat.
  2. Doe de bananen, pindakaas, rietsuiker en zachte boter in een kom en meng met een vork tot de bananen geplet zijn en alles goed gemengd is. Meng de chocolate chips eronder met de vork.
  3. Zeef de bloem en bakpoeder over de kom en meng kort met de vork.
  4. Verdeel met een lepel over de 12 muffinvormpjes. Je kan eventueel de helft van het beslag eerst verdelen over de vormpjes, in elk vormpje een theelepeltje caramelsaus doen en dan de rest van het beslag over de vormpjes verdelen.
  5. Bak gedurende 25 minuten in de warme oven.
  6. Haal uit de muffinvormpjes en laat afkoelen op een rooster.
Notities

glutenvrije bloemmix: Zie recept hier