Boerenkool pannetje met eieren
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Smelt de ghee in een gietijzeren pan. Voeg de chorizo toe bak op middelhoog vuur.
  2. Voeg de boerenkool toe, zet het vuur iets lager en roer door.
  3. Voeg de passata toe en breng op smaak met peper, zout en piment of chilipeper naar smaak. Voeg net genoeg bouillon toe opdat de groenten niet aan de bodem van de pan blijven kleven. Roer door elkaar, zet een deksel op de pan en laat 15 minuten op zacht vuur sudderen.
  4. Haal het deksel van de pan, roer de groenten nog eens goed door elkaar. Maak 6 “putjes” in de groenten, breek in elk putje 1 ei. Laat de eieren garen. Breng op smaak met peper en zout.