Cioccolata calda
Porties Prep Tijd
2kopjes 2minuten
Kook Tijd
5minuten
Porties Prep Tijd
2kopjes 2minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Giet de amandelmelk en kokosmelk in een steelpannetje.
  2. Zeef de cacao en het zetmeel bovenop de melk en meng met een garde.
  3. Zet de steelpan op een zacht vuurtje en breng de melk tot net onder het kookpunt, roer ondertussen met de garde.
  4. Neem de pan van het vuur en voeg de chocolade toe. Roer flink tot de chocolade gesmolten is en het mengsel dik wordt.
  5. Zet het pannetje op laag vuur en roer tot het mengsel ingedikt is tot een gladde massa.
  6. Proef en voeg een zoetstof naar keuze toe (ik vind het zonder extra suiker ook lekker). Werk eventueel af met een toefje kokosroom, wat kokosschaafsel of een snufje piment d’espelette voor wat extra kick.