Lou’s mini-donuts
Porties Prep Tijd
+/- 21donuts 10minuten
Porties Prep Tijd
+/- 21donuts 10minuten
Ingrediënten
Voor de donuts
Voor de glazuur
Instructies
  1. Doe de eieren, cashews, kokos- of amandelmelk, esdoornsiroop en kokosolie in een blender en mix gedurende 1 minuut op hoge snelheid. Voeg het kokosmeel, zout en natriumbicarbonaat toe en pulse tot je een homogeen beslag hebt.
  2. Verwarm de donut maker voor. Vul de holtes tot de rand, niet hoger. Sluit de donut maker en laat de donuts zo’n 4 minuten bakken. Haal de donuts uit de donut maker en laat ze afkoelen op een rekje.
  3. Smelt de chocolade en de kokosolie voor de glazuur in de microgolfoven, verwarm telkens 10 seconden, zodat de chocolade niet verbrandt. Doop de donuts in de chocolade en laat de glazuur opstijven.
  4. Bewaar in de koelkast tot 1 week.