Lowcarb chocolade moulleux
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
12 minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
12 minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Zeef het amandelmeel en de cacao en meng met de erythritol, het zout en het vanillepoeder. Klop de eieren los in een aparte kom, smelt de boter.
  3. Meng de droge en de natte ingrediënten met een vork.
  4. Vet 4 ramequins in en verdeel het mengsel over de 4 potjes. Leg een blokje chocolade (smaak naar keuze) midden in elk potje en duw het lichtjes naar beneden, tot het net onder het beslag zit.
  5. Zet de potjes in de oven en laat 10 à 12 minuten bakken. Het gebakje moet in het midden nog vloeibaar zijn.
  6. Haal uit de oven, zet elk potje op een bordje en serveer onmiddellijk.