‘Net echte’ pannenkoeken
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Zeef de bloem en doe alle ingredienten in een blender. Mix tot een homogeen beslag.
  2. Verwarm een (pannenkoeken)pannetje met een weinig vetstof. Giet hier net genoeg beslag in om de bodem te bedekken, draai het pannetje rond tot het beslag de hele bodem bedekt.
  3. Bak tot de bovenkant van het beslag droog is. Draai dan met behulp van een spatel om. Laat nog even bakken.
  4. Indien je ze direct wil eten kan je ze warm houden in een oven op 100°.
Notities

Het recept voor de glutenvrije bloemmix vind je hier.

Je kan volle, verse melk gebruiken indien de pannenkoeken niet zuivelvrij moeten zijn. Voor zuivelvrije pannenkoeken kan je eender welke plantaardige melk gebruiken. Ik gebruikte half om half kokosmelk en cashewmelk.

Volgen en delen