Paleo hamburger broodjes
Porties Prep Tijd
8broodjes 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
8broodjes 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 45minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de lauwe melk, gesmolten vetstof en gist in een kommetje en meng goed. Laat 5 minuten staan.
  2. Doe ondertussen het cassavemeel, de vlozaadvezel en 1 ei in de mengkom van een keukenmachine (of een grote kom). Voeg het gistmengsel toe en begin te mengen. Voeg nu beetje bij beetje het lauwe water toe tot je een stevig maar niet te droog deeg krijgt.
  3. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol er bolletjes van. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat en dek af met een handdoek. Laat 45 minuten rijzen.
  4. Bestrijk de broodjes met het andere, losgeklopte ei en bestrooi met sesamzaadjes.
  5. Verwarm de oven voor op 190°C en bak de broodjes gedurende 20 minuten. Laat ze op een rooster afkoelen.