Paleo pannenkoeken
Porties Prep Tijd
5personen 5minuten
Kook Tijd
1uur
Porties Prep Tijd
5personen 5minuten
Kook Tijd
1uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de bakbananen in 3 stukken. Verwijder de pel en snijd in stukken.
  2. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een glad beslag. Als het beslag te dik is, voeg dan nog wat amandelmelk of water toe.
  3. Verhit een pan op middelhoog vuur, smelt wat vetstof (ik gebruikte reuzel, maar ghee of kokosolie kan ook).
  4. Voeg 1 pollepel beslag toe, draai de pan rond zodat het beslag de hele bodem bedekt.
  5. Laat de pannenkoek bakken tot de bovenkant droog is (zet het vuur eventueel een beetje lager, als de pannenkoek onderaan te snel bruin wordt).
  6. Draai de pannenkoek om met een spatel. Laat nog even bakken
  7. Leg de pannenkoek op een bord en houd de stapel warm in de oven op 100°C.
  8. Bak alle pannenkoeken.
  9. Serveer met (zelfgemaakte) confituur, dadelstroop, honing, esdoornsiroop, (zelfgemaakte) choco. Of laat ze afkoelen en ga voor een hartige wrap: gerookte zalm, guacamole, rucola of andere sla,….
Volgen en delen