Postelein quiche
Porties Prep Tijd
4personen 30minuten
Kook Tijd
30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 30minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Smelt het vet in een pan en bak het spek tot het krokant is. Haal het spek uit de pan, voeg de postelein en gedroogde tomaatjes toe en roerbak een paar minuten, tot al het water dat uit de postelein komt verdampt is. Laat afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Klop in een kom de cashew boter los met de kokosmelk, tot er geen klontertjes meer in zitten.
  4. Voeg de eieren, chilivlokken, zout en peper toe en klop alles goed los. Meng het spek en de postelein eronder.
  5. Giet in een stenen of glazen bakvorm. Leg de ansjovisjes bovenop en zet de vorm in de oven.
  6. Bak zo’n 30 minuten. Serveer met een slaatje.