Pulled Pork
Porties Prep Tijd
5personen 15minuten
Kook Tijd
8uur
Porties Prep Tijd
5personen 15minuten
Kook Tijd
8uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Wrijf de varkensschouder in met de kruiden.
  2. Leg de helft van de groenten op de bodem van de slowcooker, leg het vlees erop en leg de rest van de groenten op het vlees.
  3. Zet de slowcooker op hoog gedurende 2u. Draai het vlees om en zet de slowcooker daarna op laag gedurende 4u.
  4. Haal het vlees even uit de slowcooker en mix de sappen en groenten in de pot met een staafmixer of blender. Leg het vlees terug in de (dikke) saus en laat nog 2u op laag staan.
  5. Trek het vlees nu met 2 vorken in rafels uit elkaar (hier komt de naam “pulled pork” vandaan) en meng door de saus.
  6. Ik serveerde het vlees in bootjes van Romeinse sla met rauwkost en huisgemaakte kimchi en guacamole en heb al mijn vingers afgelikt.
Notities

Ik kreeg de cajun kruidenmix van Eetlust voor de foodswap. Hij bevat: cayenne peper, paprika, uienvlokken, knoflook, oregano, zwarte peper