Raider
Porties Prep Tijd
10repen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
10repen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Rol het zanddeeg, bestoven met cassavemeel of tapioca, uit tot max 1 cm dikte en bekleed de bodem van een cakevorm hiermee.
  3. Bak gedurende 10 à 15 minuten.
  4. Laat 5 minuten afkoelen in de vorm, stort dan (voorzichtig) op een rooster en laat volledig afkoelen. Leg daarna op een rechthoekig plat bord
  5. Breng de kokosmelk aan de kook en giet deze over de chocolade. Roer tot een gladde ganache en laat afkoelen (maar zorg dat hij nog vloeibaar blijft!)
  6. Verwarm de caramel tot hij net vloeibaar is (ik had een potje in de koelkast staan) en giet de caramel over de koek. Zet 10 minuten in de diepvriezer, tot de caramel terug volledig gestold is.
  7. Verdeel de ganache over de caramel. Laat in de koelkast opstijven.
  8. Snijd in 10 repen.
Notities

Recept zanddeeg hier (paleo crostata)

Recept caramel hier (gebruik reuzel, ghee of zelfs kokosolie)