Tonijnsla

Tonijnsla

Eindelijk heb ik een fatsoenlijke camera, woepwoep! Eerst ging ik te rade bij een aantal “experts” en dan heb ik ettelijke reviews gelezen om dan voor de Olympus PEN E-PL5 te gaan, want dat leek mee een fijne “beginners” camera. Ik wou vooral ook een compact toestel, zodat hij ook makkelijk mee kan op uitstapjes en vakantie, maar goed genoeg voor mooie foto’s voor het blog. Ik investeerde ineens ook maar in een Gorilla pod, zodat de foto’s nog beter zouden lukken. En dan had ik niet eens tijd om met mijn nieuwe speelgoed te gaan spelen, want ik had héél veel werk voor school. Maar nu is voor mij de vakantie begonnen (ok, heb ik nog steeds veel schoolwerk, want in januari heb ik examens!) maar ik plan toch ook wat ‘speel-tijd’ in 🙂 . Over naar de tonijnsla. Je weet dat een goede voorbereiding het halve werk is en ‘als je faalt om te plannen, plan je om te falen’. Dus is het goed om een paar back up opties in het achterhoofd te houden, voor die dagen dat je eens geen overschotjes hebt om bij de lunch op te eten en de meatmuffins er langs je oren uitkomen. Dan is dit een snelle en makkelijke oplossing. Met een blik tonijn, wat hardgekookte eieren en wat je nog achterin je koelkast vindt heb je op 1-2-3 een lunch bij elkaar!

Tonijnsla

Tonijnsla
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 5 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
2 5 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Tonijnsla
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 5 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
2 5 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Meng de mayonnaise met de ansjovispasta. Plet de eieren met een vork.
  2. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met de specerijen.
  3. Serveer met sla-wraps, of maak bootjes met gevulde witloofblaadjes of selder stengels, of  wikkel wat tonijnsla in blaadjes nori voor een oosterse toets.
  4. Geen fan van mayonnaise en/of eieren? Plet een avocado en meng die eronder! Werk af met een beetje extra vergine olijfolie.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

0 reacties op “TonijnslaVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.