Vegan appel-walnotentaart
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
60minuten
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de gesmolten kokosolie, suiker en kokosmelk met een garde tot een homogene massa.
  3. Zeef het cassavemeel, tijgernotenmeel, tapiocazetmeel samen met de kaneel, het bakpoeder en het zout. Meng onder het kokosolie-suiker-kokosmelk mengsel.
  4. Snijd de appels in 4 stukken, verwijder het klokhuis en rasp ze met een grove rasp. Roer dit samen met 2/3 van de walnoten onder het beslag.
  5. Giet het beslag in een ronde vorm van +/- 23 cm, die je bekleed hebt met bakpapier. Bestrooi met de overgebleven walnoten en duw ze zachtjes in het beslag.
  6. Bak gedurende 55 à 60 minuten.
Notities

Je zou het cassavemeel, tijgernotenmeel en tapioca kunnen vervangen door dezelfde hoeveelheid van glutenvrije bloemmix.

Volgen en delen