Warme wafels
Maaltijd
dessert
,
gebak
,
ontbijt
,
snack
Keuken
Belgische
Porties
Prep Tijd
4
personen
10
minuten
Kook Tijd
30
minuten
Porties
Prep Tijd
4
personen
10
minuten
Kook Tijd
30
minuten
Ingrediënten
250
gr
tijgernotenmeel
gezeefd
250
gr
cassavemeel
gezeefd
6
eieren
250
gr
boter of ghee
gesmolten
100
gr
kokosbloesemsuiker
4
theelepels
wijnsteenbakpoeder
1
snuf
vanillepoeder
amandelmelk
Instructies
Doe alle ingrediënten behalve de amandelmelk in een keukenmachine of blender en mix tot een homogeen beslag.
Voeg genoeg amandelmelk toe om een dik, vloeibaar beslag te verkrijgen (+/- 150 à 250 ml schat ik).
Verwarm het wafelijzer en vet het lichtjes in met vetstof. Ik gebruikte hiervoor reuzel, mijn oma deed dat vroeger met een stuk spekvet!
Giet beslag in het wafelijzer en bak ze gedurende 4 à 5 minuten (afhankelijk van wafelijzer!)
Notities
Deze wafels zijn zo al zoet genoeg. Erg lekker met wat opgeklopte (kokos)room en vers fruit erbij.
Gerelateerd