Whole 30: Day 15

Whole 30: Day 15

Woohoow, we made it halfway through! And I’m definitely noticing a difference in my body composition. My belly is less “wobbly” 🙂 . I’m still not weighing or measuring though! Today was a day at the office again, and again I couldn’t stay seated for longer than 30 minutes, so I moved back to the high table and worked standing on my feet. I’m getting used to the funny looks of people who come in. My back is more important than what other people think of me 😉 . I also notice I have less desire to snack between meals. But if I snack it’s on fresh fruit (or some coconut, so hard to resist!).

  • Breakfast: meatmuffins, carrots and tomatoes for DH, raw ham and melon for me (no, I don’t grow tired of it 😉 ), chorizo and fruit for Lex, a grainfree waffle for Lou
  • Lunchboxes: leftover roasted salmon (from Saturday) and chicory, some fruit for DH and me.  Leftover chicken, cherry tomatoes and/or carrots, a tangerine and a grainfree apple-cinnamon muffin for Lex and Lou (those muffins are sweetened with only homemade applesauce and 1 tablespoon honey for 14 muffins!)
  • Snack: 1 peach, some homemade apple-rhubarbsauce
  • Dinner: leeks-soup, oven-roasted pork loin (YUM! See picture at the end of this post) and cauliflower

Woehoew, we zijn halfweg! En ik zie echt wel een verschil in mijn lichaam. Mijn buik is veel minder “blubberig” 🙂 . Ik heb me nog steeds niet gewogen of gemeten! Vandaag was weer een dagje op kantoor, en ik kan nog steeds niet langer als een half uur op een stoel zitten zonder pijn in mijn onderrug, dus ben ik maar weer naar de hoge tafel verhuisd en heb ik rechtopstaand gewerkt. Ik word al gewoon dat mensen raar opkijken als ze me zien staan. Maar mijn rug is belangrijker dan wat mensen van me denken 😉 . Ik merk ook dat ik minder zin heb om te ‘snacken’ buiten de maaltijden. Maar als ik een snack eet is het vers fruit (of wat kokosnoot, moeilijk om daaraan te weestaan!).

  • Ontbijt: meatmuffins, wortelen en tomaten voor manlief, rauwe ham en meloen voor mezelf (nee, ik word dat niet beu 😉 ), chorizo en fruit voor Lex, een granenvrije wafel voor Lou
  • Lunchboxen: overschot geroosterde zalm (van zaterdag) en witloof, wat fruit voor manlief en mezelf. Overschot kip, kerstomaten en/of wortelen, een mandarijn en een granenvrije appel-kaneel muffin voor Lex en Lou (die muffins zijn gezoet met enkel zelfgemaakte appelmoes en 1 eetlepel honing voor 14 muffins!)
  • Snack: 1 perzik, wat zelfgemaakte appel/rabarbermoes
  • Dinner: preisoep, ovengeroosterd varkensribstuk (JAMMIE! Zie foto hieronder) en bloemkool

2 reacties op “Whole 30: Day 15Voeg die van jou toe →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.