Whole 30: Day 2

Whole 30: Day 2

I’m not used yet to the fact that I’m not eating nightshades, so when I made vegetable soup for tonight, I added homemade tomato paste before I realized I wasn’t eating tomatoes! Luckily the rest of the family does 😉 . Below is a picture of my lunchbox for today. DH had the same, except for the avocado. Today we had:

  • Breakfast: DH had veal scallops with leftover roasted veggies, I had canteloupe melon with raw ham
  • Lunch: 4 lunchboxes had to be filled today: we all shared the leftover chicken from yesterday, DH and I had leftover roasted vegetables and some strawberries, I also had an avocado; Lex had cherry tomatoes and bell pepper with the chicken, Lou had cherry tomatoes and a slice of bread with raw ham.
  • Snacks: few pieces of homemade beef jerky, 2 wild peaches and some mango
  • Dinner: vegetable soup (not for me); oven roasted salmon and root vegetable mash (recipe from the nomnompaleo app, with parsnips, carrots, cauliflower and leeks, it was awesome!).

I’m off to Lou’s school now, we get some information about what they’ll be doing this year!

Ik ben het nog niet gewoon dat ik geen nachtschades eet deze maand, dus toen ik de juliennesoep voor vanavond maakte, voegde ik een fles (zelfgemaakte) tomatenpulp toe voordat ik me realiseerde dat ik geen tomaten eet! Gelukkig eet de rest van ons gezin het wel gewoon 😉 . De foto hierboven is mijn lunchbox van vandaag. Manlief had hetzelfde, behalve de avocado. Vandaag aten we:

  • Ontbijt: voor manlief kalfslapjes met geroosterde groenten, voor mij canteloupe meloen met rauwe ham
  • Lunch: 4 lunchboxes moest ik vullen vandaag: we deelden allemaal de rest van de gebraden kippen van gisteren, manlief en ik vulden aan met geroosterde groenten en wat aardbeien, ik at ook nog een avocado; Lex had kerstomaatjes en paprikareepjes bij zijn kip, Lou kerstomaatjes en een boterham met rauwe ham.
  • Snacks: een paar stukjes huisgemaakte beef jerky, 2 wilde perziken en wat mango
  • Dinner: juliennesoep (niet voor mij :p ); ovengeroosterde zalm-op-vel en “knollenpuree” (recept van de nomnompaleo app, met pastinaak, wortelen, bloemkool en prei, heerlijk!).

En nu ben ik weg, naar Lou’s school; het is info-avond, leuk om te weten wat hij dit jaar allemaal zal leren!

 

0 reacties op “Whole 30: Day 2Voeg die van jou toe →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.