Whole 30: Day 3

Whole 30: Day 3

Yesterday my stomach hurt a little, on and off. Not too badly, not the whole time, but enough to make me a little uncomfortable. It was still feeling a bit off when I woke up this morning, so I decided to keep breakfast light.

  • Breakfast: DH had veal scallops and roasted vegetables again; I only had a few slices of Italian raw ham.
  • Snacks: at about 10 I got a little hungry and I decided it was time that coconut that was sitting on my counter met the hammer. Mmmmm, fresh coconut meat + 1 full glass of coconut water. I’m so happy a coconut is no nut!
  • Lunch: DH filled his lunchbox with leftovers from yesterday: roasted salmon and root vegetable mash and some fruit; no other lunchboxes were required. I had the same lunch at home 🙂 and added a cup of fresh chickenbone-broth (mmm, so good!) and some more coconut.
  • Dinner: more chickenbone-broth (leftover vegetable soup for DH), roasted chicken thighs, “peperonata” (braised bell peppers and onions) for DH and kids, a mixed green leafs salad with EV olive oil and red wine vinegar for myself.

Gisteren deed mijn maag een beetje pijn, zo aan en af. Niet te erg, niet heel de tijd, maar genoeg om me een beetje “blah” te voelen. Deze ochtend was het “blah” gevoel nog niet helemaal weg, dus ik besliste om voor een licht ontbijt te gaan.

  • Ontbijt: manlief had weerom kalfslapjes en geroosterde groenten; ik at enkel een paar sneetjes Italiaanse rauwe ham.
  • Snacks: rond 10u kreeg ik een beetje honger en besliste ik dat het tijd was dat die kokosnoot op mijn aanrecht de hamer ontmoette. Mmmmm, verse kokosnoot + 1 vol glas kokoswater. Wat ben ik blij dat een kokosnoot geen noot is!
  • Lunch: Manlief vulde zijn lunchbox met de overschot van gisteren: geroosterde zalm, “knollenpuree” en wat fruit; vandaag moesten er geen andere lunchboxes gevuld worden. Ik at dezelfde lunch, maar dan thuis 🙂 aangevuld met een kop heerlijke verse kippenbot-bouillon (mmm, zo lekker!) en nog een stuk kokosnoot.
  • Dinner: nog een kop kippenbot-bouillon (overschot juliennesoep voor manlief), geroosterde kippendijen, “peperonata” (gestoofde paprika’s en uien) voor manlief en kinders, een gemengd groen slaatje met EV olijfolie en rode wijnazijn voor mezelf.

0 reacties op “Whole 30: Day 3Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.