Rundsstoofschotel in de slowcooker
Porties Prep Tijd
8personen 10minuten
Kook Tijd
6 à 8uur
Porties Prep Tijd
8personen 10minuten
Kook Tijd
6 à 8uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng de kruiden en de koffie (mmm, ruik je dat? Koffie en gerookte paprika ruiken fantastisch samen!), voeg de kruiden in een grote kom bij de stukjes rundsvlees en meng goed, zodat elk stukje vlees gekruid is.
  2. Leg groenten, passata en vlees in laagjes in de slowcooker. Zet de slowcooker 1 uur in de hoge stand, zet hem daarna op laag en laat het vlees zo’n 7 uur sudderen. Roer halverwege eens door, zodat alle stukjes vlees in de vrijgekomen saus liggen (er komt heel wat vocht uit het vlees).
  3. Als de stoofschotel klaar is zou je de saus wat kunnen reduceren, door ze in een pannetje op hoog vuur te zetten, maar dat heb ik niet gedaan. Serveer met bloemkoolrijst of met groenten naar smaak. Wij aten het met gebakken champignons en witloof.