Na de “quick ’n dirty” variant, nu de ‘low ’n slow’ versie.…
Maaltijd: hoofdgerecht
Focaccia “quick ’n dirty”
Ik wou al een tijdje focaccia maken, maar dat kwam er maar…
Glutenvrije pizza
Dit is het dichtst bij ’the real deal’ dat ik al geraakt…
Kip in zoetzure saus
Leven in lockdown is in ons gezin geen straf. De jongste zoon…
Gemarineerde zalm
Gravad lax of gravlax is een Scandinavische specialiteit. Hiervoor laat men zalm…
Bangers & mash
Bangers & mash is een typisch Brits “pub-food”. Troostvoer ook. Ik maakte…
Caponata
Jaren geleden volgde ik, samen met mijn moeder, eens een kookworkshop met…
Vitello tonnato
Dit is een typisch gerecht uit Piemonte, in het noorden van Italië.…
Zuivelvrije coleslaw
Coleslaw, of koolsla, het is zo’n bijgerechtje dat ik zowel in de…
Ragù alla Bolognese
Het is een stokpaardje, en je krijgt er me mee op de…
Gevulde kipfilet
Vóór we paleo gingen eten maakte ik wel eens kipfilets gevuld met…
Hongaarse rundsstoofpot
Deze rundsstoofpot is losjes geïnspireerd op Pörkölt, een hongaarse stoofschotel die van…