Confituur t.v.v. Hachiko

Confituur t.v.v. Hachiko

UPDATE 04/10/2020: Er is voor een bedrag van 300€ verkocht, alle potjes confituur zijn verkocht! Dankjewel aan iedereen die 1 of meerdere potjes besteld heeft!

Foto van 3 potjes aardbeienconfituur met wilde bloementuin op de achtergrond.
Aardbeienconfituur

Elk jaar probeer ik een actie te organiseren tijdens De Warmste Week. En altijd gaat de opbrengst naar Hachiko. Dit jaar krijgt de Warmste Week een ander formaat, maar toch wil ik graag een actie doen om Hachiko financieel te steunen. Dus kocht ik kilo’s vers fruit en maakte daar heerlijk lekkere confituur van. Dat is mijn bijdrage: het fruit, de suiker en de pectine (aardbei en rabarber) breng ik in. Dat wil zeggen dat het volledige verkoopbedrag naar Hachiko gaat, en gebruikt wordt bij de opleiding van een hulphond.

Ik heb nog 2 soorten confituur in de aanbieding: aardbei en Reine Claude pruimen. De rabarber met saffraan is helemaal uitverkocht.

Als je graag één of meer potjes overheerlijke confituur wil bestellen, vul dan onderstaand formulier in. Je betaalt 5€ per potje. Potjes kunnen opgehaald worden in Brasschaat, of per post verstuurd, maar dan komen er wel verzendkosten bij (€ 5,70 tot max 10 potjes).

Ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje om betaling en afhaling/verzending af te spreken.

foto van een potje pruimenconfituur met gele bloemen op de achtergrond
Reine Claude Pruimenconfituur