Confituur t.v.v. Hachiko

Confituur t.v.v. Hachiko

UPDATE 24/07/2020: Er is voor een bedrag van 200€ verkocht, de rabarberconfituur is helemaal uitverkocht! Er zijn nog een paar potjes Reine Claude confituur en nog heel wat potjes aardbeienconfituur beschikbaar. Als alle potjes verkocht geraken zit ik over de 300€. Dat zou een mooi bedrag zijn om aan Hachiko te doneren, niet? Helpen jullie mee? Bestel dan hieronder!

Foto van 3 potjes aardbeienconfituur met wilde bloementuin op de achtergrond.
Aardbeienconfituur

Elk jaar probeer ik een actie te organiseren tijdens De Warmste Week. En altijd gaat de opbrengst naar Hachiko. Dit jaar krijgt de Warmste Week een ander formaat, maar toch wil ik graag een actie doen om Hachiko financieel te steunen. Dus kocht ik kilo’s vers fruit en maakte daar heerlijk lekkere confituur van. Dat is mijn bijdrage: het fruit, de suiker en de pectine (aardbei en rabarber) breng ik in. Dat wil zeggen dat het volledige verkoopbedrag naar Hachiko gaat, en gebruikt wordt bij de opleiding van een hulphond.

Ik heb nog 2 soorten confituur in de aanbieding: aardbei en Reine Claude pruimen. De rabarber met saffraan is helemaal uitverkocht.

Als je graag één of meer potjes overheerlijke confituur wil bestellen, vul dan onderstaand formulier in. Je betaalt 5€ per potje. Potjes kunnen opgehaald worden in Brasschaat, of per post verstuurd, maar dan komen er wel verzendkosten bij (€ 5,70 tot max 10 potjes).

Ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje om betaling en afhaling/verzending af te spreken.

foto van een potje pruimenconfituur met gele bloemen op de achtergrond
Reine Claude Pruimenconfituur

Bestelformulier confituur

Vul onderstaand formulier in als je de confituur t.v.v. Hachiko wil bestellen.
Naam:*
E-mail:*
Soort confituur en # potjes
Typ deze karakters over:

* Verplichte velden