Whole 30: Day 26 and 27

Whole 30: Day 26 and 27

Busy few days, I didn’t feel like turning on the laptop yesterday after dinner and dishes. Today we cleaned the house, Lex and Lou did a very good job helping. Diddy wasn’t at home, he was at his girlfriends new house helping her paint her room. It’s so nice to have the whole house spic & span!  Menu’s of the past two days, this was yesterday:

  • Breakfast: caldo verde with chorizo, 1 banana (I’ve been having cramps in my feet and legs again lately and eating a banana a day helps the keep the cramps at bay 😉 ).
  • Lunch: I crumbled the leftover crispy prosciutto and added it to homemade guacamole (man, what a match made in heaven!) and ate that with leftover roasted salmon and pumpkin and licked my plate!
  • Snack: a few plums, some dried cherries
  • Dinner: roasted chicken and braised chicory

Today:

  • Breakfast: melon and raw ham
  • Lunch: a nice big omelette with spinach and chorizo (for me); chorizo, onions and bell peppers (for DH); bacon, onions and bell peppers (Lex) and simply with bacon for Lou. I had a banana as dessert.
  • Snack: a handful of grapes
  • Dinner: I made linguini with homemade pesto and leftover chicken for the boys. Leftover chicken and salmon with homemade pesto (minus the cheese!) and pine nuts, romanesco cauliflower roasted with garlic, piment d’espelette, sea salt, olive oil and lemon juice and fried ‘parsnip noodles’, sooooooooooooo GOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!

Gisteren en vandaag waren redelijk druk, en ik had gisteren na het avondeten en de afwas geen zin meer om de laptop nog aan te zetten. Vandaag hebben we het hele huis gepoetst, Lex en Lou hebben flink meegeholpen. Diddy was niet thuis, hij was de hele dag bij zijn liefje, om haar nieuwe kamer (ze is net verhuisd) te helpen schilderen. Wat is het leuk als het hele huis opgeruimd en spic & span is!  Dit was het menu van gisteren:

  • Ontbijt: caldo verde met chorizo, 1 banaan (Ik heb de laatste tijd weer regelmatig krampen in tenen en benen en een banaan per dag helpt daarbij 😉 ).
  • Lunch: I verkruimelde wat krokante prosciutto roerde die onder zelfgemaakte guacamole (wat een combinatie!), at dat met overschot zalm en pompoen en likte mijn bord af!
  • Snack: enkele pruimen, wat gedroogde kersen
  • Dinner: geroosterde kip en gesmoord witloof

Vandaag:

  • Ontbijt: meloen en rauwe ham
  • Lunch: een heerlijke omelette met spinazie en chorizo (voor mij); met chorizo, uien en paprika’s (voor manlief); met spek, uien en paprika’s (Lex) en eenvoudigweg met spek voor Lou. Ik had een banaan als dessert.
  • Snack: een handvol druiven
  • Dinner: de jongens kregen linguini met huisgemaakte pesto stukjes kip. Voor manlief en mezelf mengde ik de rest van de kip en een stuk zalm met huisgemaakte pesto (zonder kaas!) en pijnboompitjes, daarbij roosterde ik romanesco bloemkool met look, piment d’espelette, zeezout, olijfolie en citroensap en frituurde ik ‘pastinaak noodles’, zooooooooooooo LEKKKKKEEEEEERRRRR!!!!!

0 reacties op “Whole 30: Day 26 and 27Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.