#Project30

#Project30

Maak jij ook goede voedings-voornemens voor het nieuwe jaar? Wil je gewicht kwijt, je beter in je vel voelen, die “food baby”/dat “gastronomisch gezwel” eindelijk weg? Of misschien wil je wel eens proberen of je door anders te gaan eten van je chronische klachten af geraakt (net als ik)? Dan is #project30 iets voor jou!

Je eet 30 dagen strikt paleo en Elke begeleidt je met dagelijkse mails vol tips en tricks. De eerste mail krijg je vóór de start, zodat je goed voorbereid aan deze uitdaging kan beginnen.

Wat mag je verwachten in die 30 dagen?

Dag 1 lijkt een lachtertje, alles lijkt vanzelf te gaan en je denkt dat je dit met 2 vingers in de neus tot een goed einde kan brengen. Maar vanaf dag 2 kan je last krijgen van “carb flu”: je hebt hoofdpijn, natte watten in je hoofd, je kan je niet concentreren, je voelt je slapjes, net alsof je griep hebt. En dit kan een paar dagen tot 1 week ongeveer aanhouden. Nee denk je, dit is niets voor mij. Maar hou vol, want dit is gewoon teken dat je lichaan aan het afkicken is van suikers en andere ongezonde stoffen!!! Vanaf de 2de week merk je waarschijnlijk dat je meer energie hebt, dat je beter en dieper slaapt. Je hebt ook nauwelijks nog last van een dip na een voeding. Als je honger hebt grommelt je maag, maar je staat niet te bibberen op je benen.

Ik heb deze maand de testversie gevolgd van #project30 en kan je zeggen dat het een aanrader is – zelfs na bijna 2 jaar paleo doe ik regelmatig nog een 30 dagen ‘strict’ paleo, omdat ik me gewoon stukken beter voel dan. Ook al geraak ik er geen gewicht mee kwijt, mijn kleren gaan wel ruimer zitten en mijn buik is strakker dan ooit. Ik voel me goed in mijn vel en ben voor het eerst in 30 jaar tevreden met wat ik in de spiegel zie!

Dus waar wacht je nog op, haast je naar http://projectgezonder.be/project30/

0 reacties op “#Project30Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.