Not much to tell today, so I’ll just jump straight to today’s menu.
- Breakfast: sliced apples baked in ghee and leftover chicken.
- Lunch: smoked fish (mackerel, sprat and lox) with mixed salad and avocado, EVOO and ACV vinaigrette. DH filled his lunchbox with leftover chicken, tomatoes and carrots.
- Snack: a few slices of dried mango
- Dinner: tomato soup for DH and the kids. Bell peppers (DH + kids) and zucchini (me) filled with ground lamb, oven-roasted sweet potatoes and stir-fried chard
That’s all for today, folks!
Ik heb niet veel te vertellen vandaag, dus gaan we maar recht naar het menu van de dag.
- Ontbijt: appelschijfjes gebakken in ghee en overschot kip
- Lunch: gerookte vis (makreel, sprot en zalm) met gemengde sla en avocado, EVOO en ciderazijn vinaigrette. Manlief nam een overschot kip, tomaten en wortelen mee in zijn lunchbox.
- Snack: paar schijfjes gedroogde mango
- Dinner: tomatensoep voor Manlief en kinders. Paprika’s (Manlief + kids) en courgette (ik) gevuld met lamsgehakt, ovengeroosterde zoete aardappelen en geroerbakte warmoes
Dat is het voor vandaag, mensen!
0 reacties op “Whole 30: Day 17”Voeg die van jou toe →