Wil jij ook gezonder gaan eten?

Een nieuw jaar, voor veel mensen het moment om goede voornemens te maken. Voor heel veel mensen is 1 van die goede voornemens “gezonder gaan leven”. En heel dikwijls lukt dat ook, een paar weken. Wil jij echter echt je voeding en levensstijl blijvend veranderen? Maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen, of heb je wat hulp nodig? Dan is Project30 iets voor jou! Elke begeleidt je met dagelijkse mailtjes, ze zegt je wat je kan verwachten (vooral die eerste dagen nuttig, want geloof me, die eerste week is het echt afkicken van de suikers! Je kan je in het begin best wel ellendig voelen), hoe je best omgaat met bv. sociale situaties (etentje, feestje?). En als dat niet genoeg is is er ook nog een toffe groep mensen op facebook, die met je mee doen (of al wat meer ervaring hebben) en je dus altijd dat duwtje in de rug, een schouderklopje en/of een luisterend oor bieden. Maar dat is niet alles: voor mensen met een druk leven (en geef toe, wie heeft dat niet vandaag de dag?) die geen tijd, zin of inspiratie hebben om 3 maaltijden per dag te verzinnen heeft Elke het nu extra gemakkelijk gemaakt! Je kan je abonneren op weekmenu’s, inclusief boodschappenlijstje en recepten. Als dat niet makkelijk is! Wil je nog extra inspiratie? Op mijn blog vind je meer dan 100 recepten die “Project30-proef” zijn! Ga in de zijbalk naar “Categories” en zoek op “Project30/Whole30”.

Op 4 januari begint er weer een hele groep samen. En ik doe ook weer mee, de afgelopen maanden is mijn relatie met zoetigheid weer wat te innig geworden, time for a break. Dus ik begin op 4 januari met een propere, suikervrije lei (enige toegelaten suikers: vers fruit). Ik kijk al uit naar de extra energie, want die kan ik goed gebruiken met drukke les- en stageweken in het vooruitzicht!

Wil je meer weten? Klik dan op de logo’s in de zijbalk of hieronder (dit zijn ‘affiliate links’ wat wil zeggen dat als iemand via deze link bij Elke inschrijft, ik ook een kleine vergoeding krijg).

Project30
Weekmenu’s

2 reacties op “Wil jij ook gezonder gaan eten?Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.