Na de “quick ‘n dirty” variant, nu de ‘low ‘n slow’ versie.…
Ingrediënt: extra vergine olijfolie
Focaccia “quick ‘n dirty”
Ik wou al een tijdje focaccia maken, maar dat kwam er maar…
Glutenvrije pizza
Dit is het dichtst bij ‘the real deal’ dat ik al geraakt…
Ragù alla Bolognese
Het is een stokpaardje, en je krijgt er me mee op de…
Gevulde kipfilet
Vóór we paleo gingen eten maakte ik wel eens kipfilets gevuld met…
“Hartige” steak
Wij kopen elk jaar een halve koe (grasgevoerde Aberdeen Angus (Black Angus),…
Aubergine pizza bites
Zaterdag was ik helemaal in de wolken, want ik vond glutenvrij pizzadeeg…
Geroosterd buikspek
Buikspek, wat is dat toch ongelooflijk lekker! En dan vooral geroosterd, als…
Courgette met basilicum en pijnboompitjes
Voor mijn mannen maakte ik deze week pasta met pesto en gebakken…
Spaghetti al tonno
Dit gerecht is helemaal niet paleo, maar oh zo lekker en klaar…
Coniglio con patate al forno
Gisteren had ik een dineetje, maar geen zin om in de keuken…