Nieuw paleo-kookboek!

Jaaa, Elke van Paleo.be heeft een kookboek gemaakt! En er staan 4 recepten in die ik mocht aanleveren. Ik voel me daarom wel een beetje de ’trotse meter’ van dit nieuwe kookboek 😀 . Met spanning keek ik uit naar het eindresultaat en het mag gezegd: het is prachtig geworden! De mooie, lichte foto’s laten de gerechten helemaal tot hun recht komen. En er staan verschillende recepten in die ik zelf ook graag wil uitproberen! Wat dacht je van crackers van noten en zaden met meelwormen (oei, als dat je afschrikt: je kan de meelwormen ook weglaten hoor, maar ik hou wel van nieuwe smaken en ingrediënten ontdekken). De paleo vogelnestjes gaan de jongens ook geweldig vinden, denk ik! En de stoemp van Gerrit die hou ik in gedachten als er in ons groentenpakket ook weer 1 bloemkooltje en 1 koolrabi zit! En de recepten die ik uitwerkte (Notella-koekjes, marmercake, appel-kaneelmuffins en flantaart) zijn hier al uitgegroeid tot lievelingsgebak.

De recepten in dit boek zijn allemaal gemaakt met ingrediënten die je in de supermarkt of natuurwinkel kan vinden (behalve de meelwormen misschien? Die heb ik hier nog niet gevonden). Dus geen moeilijk te vinden ingrediënten die je enkel online kan bestellen (al kan ik je wel enkele webwinkels met topservice aanraden, zie Links en Inspiratie).

Ben je al benieuwd? Ga dan gauw een kijkje nemen op Paleo.be! Het boek (momenteel enkel beschikbaar als e-book) bestellen kan hier. En haast je, tot 15/11 profiteer je van de lanceringsprijs van €19,99! Bestel je ineens ook het Paleo voor beginners e-book, dan betaal je maar €24,99 voor beide boeken! Dat kan via deze link. (Nota: dit zijn affiliate links. Dat wil zeggen dat ik voor elk verkocht boek een bijdrage krijg. Meer info in de Disclosure Policy onder privacy beleid. Ik benadruk evenwel dat ik enkel producten promoot waar ik zelf 100% achtersta. Het geld dat ik via deze verkoop verdien gaat integraal naar deze blog, naar hosting en ingrediënten voor nieuwe recepten)

Deze give-away is afgelopen.
Wil je kans maken om het boek van Elke te winnen? Ga dan snel naar mijn facebookpagina! Je vindt er trouwens ook foto’s van de recepten die ik voor Elke uitwerkte (en uiteraard eerst thuis moest testen, en opeten: mijn jongens hebben echt een heel zwaar leven 😉 ).

paleobe_kookboek

0 reacties op “Nieuw paleo-kookboek!Voeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.