Paleo bounties

Paleo bounties

Deze week is jongste zoon 13 geworden en vandaag kwam de familie op bezoek voor koffie en taart. Omdat ik een paar eiwitten over had van het bakken besloot ik paleo bounties te maken. “Maar mama, ik lust dat niet, bounties. Dat is zo klef in de mond en véél te zoet”, aldus jongste zoon. Als je eens gaat kijken naar de ingrediënten in zo’n reepje weet je meteen waarom het zo vreselijk zoet is: suiker is het eerste, 3de en 7de ingrediënt. Nee, dat is bij deze paleo bounties wel anders. En weet je wat? Deze lusten de zonen wel! En de gasten ook, want er is nog maar een halve over!

Paleo bounties
Paleo bounties

Als je trouwens wil zien wat ik nog allemaal bakte voor het feestje neem dan eens een kijkje op de facebook pagina van Oer-lekker eten!

Volgen en delen
Paleo bounties
Recept Afdrukken
Porties
10 repen
Porties
10 repen
Paleo bounties
Recept Afdrukken
Porties
10 repen
Porties
10 repen
Ingrediënten
Porties: repen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Leg een stuk bakpapier op de bodem van een cakevorm van 20x10 cm (vet de vorm eerst in met wat kokosolie en zet de vorm even in de koelkast zodat de kokosolie opstijft, zodat het papier aan de bodem kleeft)
  2. Klop de eiwitten los met de honing en creamed coconut.
  3. Voeg de kokosrasp bij en meng met een spatel.
  4. Verdeel het mengsel over de bodem van de cakevorm.
  5. Bak gedurende 10 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
  6. Ontvorm en laat verder afkoelen en opstijven in de koelkast.
  7. Smeer de ene kant van de bounties in met gesmolten chocola. Laat opstijven.
  8. Draai de bountie om en smeer de andere kant in met gesmolten chocola. Laat weer opstijven in de koelkast.
  9. Snijd in repen.
Notities

Als je de bounties rondom rond wil bedekken met chocola kan je ze na het opstijven in stukken snijden en deze rondom rond met gesmolten chocola bedekken.

Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

2 comments on “Paleo bountiesAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.