Feestelijk Paleo kerstmenu

Elke van Paleo.be vroeg me onlangs of ik een feestelijke taart kon maken voor bij een kerstmenu. Ik had eerst een chocolade-kastanjecake in gedachten, maar terwijl ik daarmee bezig was bedacht ik iets nog véél lekkerder. Nu ja, ik hoopte dat het nog veel lekkerder zou zijn. Gelukkig was dat het ook. Deze taart heeft een eenvoudig korstdeeg, daarin een laag caramel salé en daarbovenop een kastanje-chocoladeganache, afgewerkt met fleur de sel. Een perfecte combinatie van zoet, zout en chocola, al zeg ik het zelf. Wil je graag het recept van deze heerlijke taart, en daarbij zelfs de recepten voor een heel, 100% paleo kerstmenu, waarvan ook je niet-paleo gasten gaan smullen? Rep je dan naar hier om je gratis kerstmenu te downloaden!

Kastanje-ganache taart met fleur de sel
Kastanje-ganache taart met fleur de sel

0 reacties op “Feestelijk Paleo kerstmenuVoeg die van jou toe →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.