Al jaren hebben wij een mini-donutmachine. Je kan het vergelijken met een…
Ingrediënt: zeezout
Caponata
Jaren geleden volgde ik, samen met mijn moeder, eens een kookworkshop met…
Vitello tonnato
Dit is een typisch gerecht uit Piemonte, in het noorden van Italië.…
Zuivelvrije coleslaw
Coleslaw, of koolsla, het is zo’n bijgerechtje dat ik zowel in de…
Ragù alla Bolognese
Het is een stokpaardje, en je krijgt er me mee op de…
Hongaarse rundsstoofpot
Deze rundsstoofpot is losjes geïnspireerd op Pörkölt, een hongaarse stoofschotel die van…
“Hartige” steak
Wij kopen elk jaar een halve koe (grasgevoerde Aberdeen Angus (Black Angus),…
Aubergine pizza bites
Zaterdag was ik helemaal in de wolken, want ik vond glutenvrij pizzadeeg…
Meatmuffins
Deze meatmuffins blijf ik maken, bijna om de andere week. Ze zijn…
Roze meringues
Dit receptje is niet “paleo”, omdat ik gebruik heb gemaakt van rietsuiker.…
Paleo fudge met veenbessen en walnoten
Deze zuivelvrije fudge is een lekker snoepje om na het kerstdiner bij de…
Boerenkool pannetje met eieren
Een lekker gerecht om als ontbijt of lunch te eten. Ik deelde…