AIP ijs met kersen

AIP ijs met kersen

Normaal gezien maak ik ijs op basis van een ‘compositie’ van eieren (dooiers) en (noten)melk. Maar nu ik tijdelijk geen eieren mag eten moest ik dus opzoek naar een andere manier om een lekker ijsje te maken, maar waardoor de structuur van het ijs toch lekker romig bleef. Dit ijs heeft een ingrediënt dat je misschien niet in ijs zou verwachten, maar ik beloof dat je het niet zal proeven. Het geeft het ijs zijn lekkere, romige textuur.

AIP kersen-ijs

AIP ijs met kersen
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 porties 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 porties 15 minuten
AIP ijs met kersen
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 porties 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 porties 15 minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix de avocado, bananen, kokosmelk en honing in een blender.
  2. Voeg de kersen toe en pulse een paar keer kort. Zorg ervoor dat er nog stukken kers in zitten!
  3. Giet dit mengsel in een ijsmachine en turbineer. Of je kan het ook in ijsjesvormen gieten en in de diepvriezer zetten.
Notities

Als het ijs een tijdje in de diepvriezer gestaan heeft wordt het heel erg hard. Haal het 30 minuten voor je het wil eten uit de diepvriezer en zet het in de koelkast. Daarna is het meestal makkelijker om te scheppen.

Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

0 comments on “AIP ijs met kersenAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.